Jom Join!!

May 8, 2012

TGI FRiDAY

Lunch kami tadi di TGI FRiDAY.
sebab utama meraikan hakak kiter yg dah mencapai umur tuanye..ahakss..
akhirnya tercapai jugak niat kami nak sambut b'day girl kat sini.
walaupun bukan hari Friday.. hahaaa,...
kalau ikutkan rancangan nak pergi hari jumaat tapi gedik-gedik's sekelian dah tak sabar nak pergi hari ni jugak.
so lets go... to ago..go..

 jom.. tengok menu yg menarik dulu..
rasa-rasa boleh masuk kat tekak baru panggil adik-adik yg cute tu.
Waiter!!!..
hamboii...

bersedia utk mamam kejap lagi.. wuuhuu..

ni yang aku ngan zirah punya oder.
Chicken Finger BLT..
sangat besar burger ni ok.
tak larat nak habiskan.
rasa sendat perut aku.
nampak macam kecik. tapi bila sampai..
nah..hambik kau.. 


yang ni pulak chicken fingers.
yang di oder oleh Mellya..
pun tak habis jugak.. banyak kot..

B'day girl oder

 Southwest Mac & Cheese

desserts kami: Chocolate oreo, strawberry parfait, mocha latte.

yang tudung hitam tulah b'day girlnyer.. bukan main senyum lagi yer...
tapi.. tiba-tiba.. alah..rase macam nak demam ni.. 
aper kes k.min oi..
tiba-tiba pulak nak demam..

hamboi.. bukan main lentik lagi aku kat tepi tu...

jom zirah.. kita hiburkan hati.. tak mo.. sedih-sedih lagi..
jom kita enjoi!!!!...
eh!! kak min.. bukan main ayu lagi...auuuww.
lia pulak.. akhirnya berjaya bukak mata..hikhik.. 
no more tutup-tutup mata lagi ok..

Ahak's... tak malu la u ni.. nampak tau..


ops.. zira!! u buat apa kat dia.. 
nakal kan awak ni.. 


Auuww... terangkat sudah...ngeh..ngeh..


9 comments:

  1. kelakaulah u nie....hik...hik...esok pergi lagi nak tak?.....

    ReplyDelete
  2. Aimi : kat alamanda. sebelah GSC

    ReplyDelete
  3. Qaseh Ziera: hamboi.. aku no hal kalau kau blanjer..Brann?hikhikk

    ReplyDelete
  4. sedapnyeee...nyum nyum nyum

    ReplyDelete
    Replies
    1. lg sedap kalu ade yg belanja...nyumnyumnyum

      Delete
    2. kak ni..nanti kite g ekkk.....naik kete alza...lalalalla

      Delete
  5. tiada keretaku bawa kau jalan-jalan.rumah pun ku tiada. adapun bapak punya.apalagi belanja mahu bayar makan..blanja sama kamu..

    ReplyDelete
  6. kete bukan xde..ade....besarrrr punyeee...

    ReplyDelete