Jom Join!!

Mar 1, 2012

NSK Selayang

hari sabtu lepas... balik dari rumah kenduri.. my mom's request nak g NSK kat selayang..
NSK tu sebenarnya pasar..
tp yg bestnya NSK ni...harga barang dia memang murah...
kat sini ada jual...
macam....
ikan bilis,ikan masin, cili kering,bawang besar,bawang putih,dlln..
lepas tu.. kalau korang nak beli barang mandian ker, pampers ker,susu ker,semualah....
macam-macam ado....
kat NSK ni jugak ada kedai borong makanan ringan...
macam gula2,keropok, jelly dlln...
mmg sesuai utk sesiapa yg nak berniaga.
kat sini jugak ada kedai bunga dan hantaran...
pada sesiapa yg nak tawin tu.. bolehla.. cuci-cuci mata kat sini yer..hihiii..

 jom tengok apa yg aku beli kat bawah ni...

 sayur ni kalau tak silap aku ada 5-6 btg.dan yg paling penting.. SEGAR..
 cili padi ni... lagi murah...
kalau beli kat pasar tani ni.. mmg tak dapek rege semurah ni...
menangisla korang kat depan penjual..
mmg takkan dapek punye..
 bawang besar... murah gak..hihii 
suka..suka.. suka..
 cili  kering...

 bawang...putih
murahkan..tak sampai seringget pun..


kalu korang rase2... nak berjimat cermat pergilah kat NSK ni yer..
tempat ni terlelak kat bandar baru selayang...
kalau nak senang..korang cari je pasar borong selayang..
NSK ni.. mmg dekat-dekat dgn pasar borong selayang tu..
kat depan NSK tu.. ada stesen pam minyak petronas..

7 comments:

  1. tiap-tiap minggu saya pergi nsk
    sampai pekerja kat situ dah kenal la dgn saya :)

    ReplyDelete
  2. ramai cakap nsk ni murah.. harap sgt klu ade kesempatan nak pg.. tp bkn kat selayanglah.. kat kwsn rumah sy jer hihihihihi

    ReplyDelete
  3. ade branch kt tmpat lain ker NSK, jauh la plak slayang tuh

    ReplyDelete
  4. mucux:bestkan g situ.. harga barang kat situ sangat b'patutan..
    dan yg paling penting...segar..

    ReplyDelete
  5. Masya: heemm pergilah..sekali cuba
    mesti nak lagi.. percaya lah.hihiii

    ReplyDelete
  6. wanie: aku tahu.. selayang, Jln kuchai lama,Balakong Bt9 cheras, ngan sg buluh.
    pernah gak g yg kat sg buluh tu dia kecik sikit dari selayang. tapi harga sama jer..murah.
    kalau nak g sana... keluar tol sg buluh.. pastu akan nampak NSK tu sebelah kanan.kalau tak silap.
    akulah..
    tp kalau nak lg senang pakai GPS. hihi..

    ReplyDelete
  7. NSK memang luarbiasa harganya.......
    abg saya yang dari putrajaya...kalau nak beli barang dapur memang disini......
    g pown memang dekat ngan umah my mama

    ReplyDelete