Jom Join!!

Oct 15, 2012

Bergambar dengan My Boss

Salam Isnin semua..
cuaca dua tiga hari ni lembab je kan..
tapi itu  cuaca kat luar sana..
pada diri Lovely pulak.. Alhamdulillah.
rezeki yang Allah berikan kepada lovely tak putus-putus.
lovely rasa ini semua berkat dari doa dan sokongan dari keluarga dan rakan-rakan juga.
terima kasih yang tak terhingga kepada anda semua..
semoga anda semua yang menyokong dan mendoakan kebaikan kepada saya tu..
akan peroleh rezeki yang sama macam lovely dapat hari ini. Amin..

ok lah...
hari ni. lovely nak tunjukkan sesi bergambar bersama boss sophie paris lovely.
semperna penyerahan beg starter kit.
tanda bukti keahlian Sophie Paris yang sah.hehe..

jom berkenalan dgn boss sophie paris saya.....

sesi penyerahan beg starter kit.
setelah sah menjadi ahli Sophie Paris.
saya akan diberi satu beg satrter kit ni.
dalam beg tu ada katalog sophieparis.
ada kad ahli, stiker kereta sophie paris.
ada borang untuk oder barang dan resit pembelian untuk jualan. 
oh yer.. kalau anda jadi ahli sophie paris ni..
anda akan dapat potongan harga sebanyak 20% atas pembelian anda tu.
untung kan..
jadi.. mari  masuk Sophie Paris..hehe.
siapa nak join bagi tahu lovely ye

     oh yer.. lupa pulak meh sini aku kenalkan korang dengan boss aku..
Nama dia Zainul, masih bujang, solo ke tak..itu aku  tak tahu..
tu kena tanya tuan punya badan sendiri.. hahahaha...
kalau nak kenal rapat dengan dia. sila layari blog dia di
atau pun kalau nak tahu lebih lanjut mengenai 
Sophie Paris.atau nak tahu barang apa yang ada di Sophie Paris
bolehla klik kat sini 

  Lovely, My Boss Zainul, dan K.Nadia Cinda.
kami bersama Produk Sophie Paris. 

 ok tu je...
pada siapa yang nak jadi ahli..
atau teringin nak beli barangan Sophie Paris.
bolehla berurusan dengan saya ye...
 i love Sophie Paris..hehe..   

16 comments:

  1. Replies
    1. emm muda lg.rezeki dia kot.
      Alhamdulillah..

      Delete
  2. huwaaa,, move as a team....
    hanya nak share mana yg boleh di buat income :D
    all the best,, nak ambil ni sebagai prmosi...akan di post d FB sophieparisputra insyaAllah..semoga mendapat keberkatan walau apa pun yg diusahakan insyaAllah,, thanx untuk support yg x berbelah bahagi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq boss.
      sebab support saya juga. hihi.

      Delete
  3. Kakak doakan moga mencapai tahap yg diimpikan.

    ReplyDelete
  4. semoga suksess selalu yer... Done folo u back.. TQ... :)

    ReplyDelete
  5. semoga success ye sis. muda lagi boss u rupanya ye. hehehe

    ReplyDelete
  6. good luck dear.
    follow u back.salam kenal :)

    ReplyDelete
  7. all the best... insyaAllah jumaat ni trun K.L ada pelancaran katalog baru bersama farah fauzana (duta sophie paris):P
    mudah mudahan xsesat heee...brb

    ReplyDelete
  8. Macam mana nak jadi ahli sophie paris?

    ReplyDelete