Jom Join!!

Jan 20, 2012

Flocked Air Bed

hi.. ualls.. di hari jumaat ni aku dengan rasa murah hatinya nak kongsikan infor mengenai tilam angin ni pd korang.
tilam ni sangat sesuai untuk korang yg ada masalah anak suka kencing malam.
dengan adanya benda alah ni.korang tak perlu lagi nak jemur tilam korang atau basuh cadar korang setiap hari.
benda ni boleh bantu masalah korang.. ehcehhceh... dah macam iklan smart shop pulak.
selain tu jugak.. tilam ni senang di bawa ke mana saja.
cthnya.. korang pergi bercuti dan menginap di hotel 5 bintang... tiba-tiba tilam tak cukup... apa korang boleh buat.. korang boleh pasangkan tilam ni... khas utk anak korang atau sesiapa saja. kat situ korang dah boleh jimat 50 ringgit utk  extra tilam.. betul tak..
aku ni bukannya nak jual barang ni. cuma nak kongsi infor jer dengan korang.
kalau korang nak cari barang ni.. korang boleh cari kat pasar raya yg besar
mcm Carfour ker, Giant, ke. pastu g kat tempat peralatan sukan.. 
anak korang mesti suka tilam ni.. mcm gambar kat bawah ni..

 faiz & nabilah yang dah penat melompat..
akhirnya rebah jugak..pukul 12.00 mlm tadi.
tilam ni sejuk ok.. kadang-kadang aku rasa macam aku baring atas air jer.
anak korang mesti tidur lena atas tilam  ni.
macam faiz & Nabilah nihaa..


ni ler rupa kotaknya..
aku beli benda alah ni masa tahun lepas.
kat Carfour harga dia dalam seratus lebih.


yang ni  pump nya.
pamp kena beli asing yer.. 
kalau boleh gunalah  pamp yang berkuasa tinggi sikit 
supaya lebih mudah dan cepat.
harga dia aku tak ingatla sori.. 
pamp yg aku beli ni guna elektrik..
kalau korang pilih  pamp yg pakai tangan tu.
 aku takut tercabut pulak tangan korang
jd lebih baik beli yang guna elektrik lebih mudah.
dan lebih cepat.


hem.. ok lah tu jer nak kongsi ngan korang bye...
pd yg nak cuba...
selamat mencuba..

7 comments:

  1. Saya ada 2 biji tilam tpi pam dah rosak kat mne ade jual ye jenuh cri tak jumpa2 yg ada yg guna bateri mudah rosak nak yg guna letrik...bantu saya ye

    ReplyDelete
  2. Email atau call/sms saya 0169869720

    ReplyDelete
  3. Saya ada 2 biji tilam tpi pam dah rosak kat mne ade jual ye jenuh cri tak jumpa2 yg ada yg guna bateri mudah rosak nak yg guna letrik...bantu saya ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. cari di pasaraya besar.. seperti Tesco,Carfoure,atau Aeon.

      Delete
  4. klw pntup tilam ni ade jual tak....sebb hilang la

    ReplyDelete