Jom Join!!

Feb 18, 2014

My Family..

Hari ahad hari tu.. aku dan family pergi rumah mak aku kat jalan ipoh...
dah lama benor  rasanya tak balik rumah mak... maklumlah.. en.suami sekarang bz.
suami aku ot memanjang. bagusla jugak.. boleh tambah pendapatan keluarga...
selalunya...setiap sabtu dan ahad.. suami aku akan buat ot. dari pukul 8.00pg - 5.00ptg.
balik... dah penat.. kekadang.. aku anak beranak.. duduklah.. memerap kat rumah..
tapi minggu lepas.. suami aku. wat ot hari sabtu je. ahad dia ambil cuti..
sebab aku ajak dia balik rumah mak aku.
dah lama tak lepak... dengan adik beradik kat rumah mak..
makanya... hari ahad hari tu.. aku rasa happy sangat.. dapat balik rumah mak..
yahoooo....
tak sabar nak peluk cium mak...   tak sabar nak makan masakkan mak....
rindu sangat-sangat..

masa ni dalam kereta.. otw nak balik rumah mak..

wooo... bukan main putih berseri-seri muka ai...  jangan tertipu ye.. itu semua poyo..
ini semua gara-gara camera 360.
parut jerawat semua takda yer... hahhahahahaa... poyo je..lebih..

eh... ada yang comment kat FB. kata kesian anak-anak. tersepit kat belakang..
nampak kat celah-celah je...
aternyer... nak wat macam mana... mama diorang kan giler glamour..

 mama & Billa.
bila tengok balik gambar ni. tak sangka pulak..aku ada lesung pipit.secoet.. kat situ. hahahha...
 nampak tak.. nampak tak...
ada orang cakap... ai tak suka guna camera360 ni. ai lebih suka wajah asli gitu....
(memang macam orang asli kat hutan pun muka ngko)
aahhh... lantak ler.. ade aku kisah.. bukan aku guna hanphone ngko..

masa ni dah sampai rumah mak..
tengok anak buah punya spek mata ni macam comel je...
aku pun cubalah... comel kerr... ??? hahhaa..
aku hangin je dengan faiz masa ni...
dia tengok aku ambil gambar sendiri masa ni. pastu dia ngadu kat mak aku...
Opah.. opah tengok mama tu.. dia ambil gambar sendiri opah..
eh..eh.. sibuk je tau.. 
sebenarnya dia nak suruh aku ambil gambar dia... pastu duk ngutuk aku kat opah dia.
cer korang tengok kat belakang aku tu.. 
yang mata sepet tu.. dia lah tu..
pastu aku dengar mak aku cakap..
Entahla.. opah pun tak tahu ler apa nak jadi dgn mama kamu tu..
suka beno ambik gambar.

 Bersama Emak yang sangat..sangat... sangat...sangat... aku sayangi..


3 comments:

  1. pasal mamanya nampak comellah tu... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama dia bukan comel... mama dia poyo je lebih.. hihii

      Delete