Jom Join!!

Apr 10, 2013

Master Chef Selebriti Musim Ke-2

Assalamualaikum.
huwa,.. best..best.. dah tak sabar rasanya lovely nak tengok rancangan kegemaran lovely ni.
Master Chef Selebriti..
tapi untuk musim yang ke-2 ni. artis2 yg terlibat lebih gempak dari tahun lepas..
mana taknyer.. ada yassin tu.. muahahhaa...
Lovely memang minat giler kot kat yassin tu.. miyaahaahaaa...
serius.. memang lovely dah tak sabar-sabar nak tengok yassin memasak.. ntah apalah yg jadi kan.. hihii..
tak sabar, tak sabar, tak sabar..
ok.. korang semua jangan lupa tau..
saksikan rancanga Master Chef  Selebriti Musim Ke-2  pada 20 April 2013, di saluran Astro Ria.

nak tahu.. siapa lagi artis yg terlibat?
lihat bawah..

  Gambar dari Google

c-yers.. i memang minat giler dgn artis yang last tu..
muahaha..




14 comments:

  1. haah lar msti best ni. saya pn peminat yassin. hehe

    pastu lagi sorg radhi OAG =)

    ReplyDelete
  2. mesti best MCS musim ke -2 ni.
    mesti gamat kat dapur tu..hiihi

    ReplyDelete
  3. x pernah tgk pun sbb xde astro. hehehe
    kemain lg diorg nak che ta n zain ada sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. che ta dan zain kan tengah hangatla ni.hihi

      Delete
  4. macam main tangkap muat je..ntahlah..tgok la dorang masak caner nti..hehe

    ReplyDelete
  5. i minat cik ta... muuuaaahahhaa

    ReplyDelete
  6. Amy kat rumah memang tak dapat nak tengok tv.. bila anak dah tido baru berkesempatan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa nnt boleh tengok ulangannya.

      Delete
  7. Lieya pun x sabar nak tgu nih!!! Tgk promo ari tu mcm best kan heheheeh

    ReplyDelete