Jom Join!!

Oct 3, 2012

Kenangan bersama mucux

salam pada semua..
terutama kepada mucux..
sihat ke? seronok tak kat sana?
harap happy..happy selalu di tempat baru.
emm... apa lagi nak tulis ek..
sebenarnya.. nak kasi mucux gambar masa last day mucux kat BAC hari tu..
mana lah tahu mucux rindu kat hakak...hakak kat sini..hihi..
ok lah..
terimalah gambar ni  khas buat adik mucux disana..
huhu..

ni gambar masa mucux datang bersalam-salaman dan ucap selamat tinggal kat Unit Dasar hari tu..
ok pada yang tercari -cari yang mana satu..MUCUX.
orangnya.. yang berdiri kat  tengah dan berbaju pink serta berlesung pipit...
manis kan.. hehe..


Mucux kalau buat kenduri jagan lupa kat akak tau..
insyaallah kalau jemput akak datang kot..
kalau setakat selayang tu.. apalah sangat..
kentut pun boleh dengar. hihihi..


pastinya kami semua akan rindu pada Ain.. bila tengok padang bola jaring,dan padang futsal..
sob...sob... (sedihnya..)
ain jagan nangis yer...
harap Ain gembira kat sana..
kami kat sini semua doakan agar Ain.. bertemu jodoh di sana..Amin... (hehe..)


ops...
kalau Baite baca N3 aku ni.. kau jagan kecil hati tau..
engkau pun kita orang rindu jugak..
aku rindu nak kacau kau..
bila lalu je.. kat tempat kau.. aku mesti teringat kat kau.. (sambil jerit..Baitee....)
nasib dapat jumpa kau minggu lepas..
Tq.. ye sebab beli kerongsang sabah aku tu...
oh.. yer terlanjur tu.. nak bagi tau kat korang semua..
minggu depan kerongsang dari KOREA sampai...
harap... korang beli... hehehe..
baite ngan ain kalau nak beli bagi tau ok..
penghantaran.. utk putrajaya adalah percuma..

oh yer dah jauh benau aku melalut ni..
jadi.. buat Ain & Baite.. aku ada lagu utk korang..
terimalah...

Kenangan yang terindah (Samsons)


Aku yang lemah tanpamu
Aku yang rentan karena
Cinta yang tlah hilang darimu
Yang mampu menyanjungku
*courtesy of LirikLaguIndonesia.Net
Selama mata terbuka
Sampai jantung tak berdetak
Selama itu pun
Aku mampu tuk mengenangmu
Darimu
Kutemukan hidupku
Bagiku
Kau lah cinta sejati
Yea ohh
Bila yang tertulis untukku
Adalah yang terbaik untukmu
Kan kujadikan kau kenangan
Yang terindah dalam hidupku
Namun takkan mudah bagiku
Meninggalkan jejak hidupku
Yang tlah terukir abadi
Sebagai kenangan yang terindah

5 comments:

  1. saya sudah tag anda utk join segmen blogwalking/giveaway ni..gud luck...
    http://onlyloveyoubaby.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow-aku-cuma-seorang.html

    ReplyDelete
  2. mau tak touching opismate pindah...sob sob sob...takpe2, jauh dimata tapi dekat di hati....facebook ade, wasap ade, msg/mms ade heheeheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu lieya,
      zaman sekarang kan zaman IT.
      hehe..

      Delete
  3. hakakkkk
    sadisnya aku baru ler baca special entry utk aku nie
    huaaaaaa nagesssss
    bayangkan ler bznya cmne kat sini but staff kat sini smua ok2 je
    tp x sama mcm geng2 kat sana. Really miss bac la. Tgk ada larian amal tp skg nie xleh dah nk join aktivitas kat sana dah makin gemukla aku x bersukan kat sini.
    muahhhhh rinduuuuuuuuuuuu. . . .

    ReplyDelete