Jom Join!!

Apr 3, 2013

Tiramisu..

Tiramisu ni lovely buat 2 minggu lepas rasanya..
tapi tak menjadi sangat, sebab lovely lupa beli whipping cream, lepastu rasanya pula, terlebih pahit sbb terlebih nescafe,muahahaaa..
agak hampa la jugak..
mungkin kesilapan ini akan di tebus balik sebab biskut ladyfingers tu masih ada lagi dua bungkus..
maklumlah.. orang baru nak berjinak2 dengan dunia masakan kan.. semuanya tak kena.. terkurang itu lah.. terlebih ini lah.. semuanya tak kena.. tapi takpa..
jangan putus asa.. cuba lagi lovely...cuba.. kau pasti boleh... eh. nasihat diri sendiri plak.. miaaayaahhhahaha...
ok lah.. itu shj.. bye..
no resepi.. sebab.. kek ni tak menjadi, seperti yang diidamkan.. hihiiii.. sori.

8 comments:

  1. alahai, baru nk mintak resepi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. maafla.. Ana. tak retilah nak bg resepi. saya sendi buat pun tak menjadi.wakaka..

      Delete
  2. ahahahhaa...same lah dengan cik.percubaan pertame fail sebab terlalu letak nescafe.percubaan kedua menjadi tapi rsepi dah lupe..wakakkaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. takpa.. usaha tangga kejayaan.

      Delete