Jom Join!!

Dec 5, 2013

Red velvet

Assalamualaikum uolls...
dah berapa hari tak mengupdate belog ni. lindu pulak.. auuww..
ok hari ni akak nak citer pasal hakak buat kek red velvet diknon.. ahaks..
first time uolls.. i buat kek red velvet.. selalu buat kek coklat jer..
ini kali kita kasi tukar sikit..
kita takmo buat warna coklat. kita buat warna merah pulak..
nak tahu jadi ker idok.. jom nengok kat bawah ni...


cikidauuttt....
>
>
>
>
>
>
>
>

ni cobaan yang pertama yer diknon..
miyahahhaa..
ok ler.. untuk makan sendiri.. bukan untuk jual pun..
sedap ke idok.. aku belasah je..
janji ada rasa kek.. miahaha...

lepas masak kek ni. aku terus post kat FB ramai pulak yang komen..
esoknya gi kerja, ramai yang bertanya.. mana Red velvetnya..
nak rasa jugak.. hahhahaa..
jawapan aku.. dah habis... hihiii.. 


esoknya.. rasa tak sampai hati pulak buat kawan -kawan macam tu..
dah ler aku menayang gambo.. lepas tu tak bagi orang rasa pulak..
rasa kijam sangat..
Esoknya aku buat lagi.. khas buat kawan-kawan  opis.. 

niler ruper versi ke dua aku..
aku buat cup kecik je.. supaya ramai sikit yang boleh rasa..

oh yer.. pada member opis yang tak dapat rasa tu.. aku minta maafla yer..
hihihiiii...
janganlah rasa kempunan sangat.. bukannyer sedap sangat pun kek yang aku buat ni.. hahahahaaa.
korang buat lagi sedap..
aku pun pakai tepung segera je pun miyahahhaaa..

ok uolls.. bye...

 





5 comments:

  1. senang dibuat macam ni...kecil2...
    seronoknya dapat buat sendiri kan...

    ReplyDelete
  2. errmm.. mmg puas hati dapat buat sendiri..

    ReplyDelete
  3. erm sedapp nanti bawakla la gi muaahhaha

    ReplyDelete