Jom Join!!

Mar 19, 2013

Goodies..



Happy Birthday to you.. happy birtday to you.. happy birthday.. happy birthday.. happy birthday to you..
Happy birthday to anak mama.. buah hati mama.. nyawa mama..
Mohammad Faiz Nabil..
yang ke-6tahun.
hermm taksangka pejam celik2.. dah besar dah anak bujang mama ni.
tinggi pun dah sama paras dengan mama.( had dada mama )
eh lupa pula mama nak bagi tahu kat kawan2 mama yg tengah baca ni.
sebenarnya birhday faiz pada 2/3/2013 hari tu.
ok gambar kat bawah ni.. adalah gambar semasa operasi membuat goodies 
birthday faiz untuk dihantar ke sekolah faiz..
mama minta maaf faiz,
takda hadiah special pun dari mama utk faiz.
hanya sediakan goodies je utk kawan2 faiz kat sekolah.
kek pun tak sempat nak potong lagi..
nanti sambut sekali dengan Ayah dan adik ye..
hehheheee.. 3 in 1.

 faiz yg beria-ria nak tolong mama masukkan jajan kat dalam plastik.
makanan ringan ni mama beli kat mydin je.
gigeh ajak ayah faiz gi Mydin time rehat, sebab nak belikan jajan utk goodies ari tu.
 
 tak banyak pun jajan yg mama beli. sekadar ala kadar je pun..
kira ok la kan daripada takda langsung..
hamboi.. muka bukan main serius lagi yer..

 ok untuk pengetahuan faiz..
tagging ni mama buat sendiri tau..
gagah mama pergi kedai buku kat presint diplomatik tu utk print warna.
hehe..comel tak? 
cakap comel!!! kalau tidak tahun depan mama taknak  buat dah.
hihihiiiiihihi..

 ok.. dah siap..
mama buat ngam2 utk kawan2 sekelas faiz je. temasuk cikgu2 sekali.
mama harap faiz happy ok..


P/S: hari ni 19/3/2013 birthday Ayah pulak.. nak kena buat Goodies jugak ke eh.... hihiiii
       manalah tahu ayah nak kasi kawan2 opis... muahahahaha...
       jangan marah ayah nanti cepat tua.. hihiiii... pis yo!!

ok bye...






8 comments:

  1. slmt hari lahir faiz! kreatif la mama ni.

    ReplyDelete
  2. ank ppuan n laki aq pn born march..2 in 1 la
    hpi bzday boboy faiz

    ReplyDelete
    Replies
    1. lor.. yer ke? kau 2 ok lagi aku 3 hehhe.. b'day aku aku sambut sensorang jew. kena cari geng jugak ni..hihii
      ok Tq beb..

      Delete